Mayına basan askerimizin son durumu

Hakkari'de görev sırasında mayına basması sonucu ağır yaralanan 20 yaşındaki Piyade Er Selim Gedik'in durumunun kritik olduğu öğrenildi

Mayına basan askerimizin son durumu
Haber albümü için resme tıklayın

sakaryayenihaber.com

Aslen Karapürçekli olan ve vatani görevini yapmak üzere Hakkari'ye giden 20 yaşındaki Piyade Er Selim Gedik, görev sırasında mayına basması sonucu yaralanmıştı.

Gedik, askeri helikopterle Van'daki bir hastaneye kaldırılmıştı. Operasyona alınan asker, daha sonra yoğun bakıma alındı.

GATA'YA SEVK EDİLECEK

Gedik'in tedavisi yoğun bakımda sürerken aile, Ankara GATA'ya sevk talebinde bulundu. Doktorlar, durumunu takip ettikleri askerimizin sevk olup olamayacağı konusunda karar verecek.

Gencin durumuyla ilgili yapılacak değerlendirme sonrasında askeri helikopterle Ankara GATA'ya sevk edilmesi bekleniyor.

Öte yandan Gedik'in ailesi, yakınları dün akşam saatlerinde Van'daki hastaneye ulaştı. Sakaryalı yetkililer de ailenin yanında olmak için bölgeye ulaştı. Tüm Sakarya, Gedik'ten gelecek güzel haberi bekliyor

21 Oca 2021 - 09:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.