Meteoroloji Sakarya'yı 'sarı kodla' uyardı!

Meteoroloji Sakarya'yı don tehlikesi, sisli ve puslu bir hava oluşabileceği konusunda "sarı kodla" uyardı

Meteoroloji'den yapılan açıklamada Sakarya henelinde sis ve puslu bir hava hakim olabileceği belirtildi.

Ayrıca sıcaklığın eksi dereceye kadar düşmesi beklenen bu geceden itibaren zirai don uyarısı da yapıldı.

Sabah evlerinden çıkan vatandaşlar don tehlikesine karşı tedbirlerini almalı. Ulaşım için de yollarda oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyarı y apıldı.

Muhtemel olumsuzluklara karşı zirai faaliyetlerin yapıldığı bölgelerde tarımla uğraşan üreticilerin dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Yayınlanan raporda Sakarya için "sarı kodlu" uyarı da verildi.

43 KENT İÇİN SARI KODLU UYARI

Meteoroloji tarafından paylaşılan uyarı haritasında Sakarya ile birlikte Adana, Artvin, Balıkesir, Bitlis, Çanakkale, Erzurum, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, Kars, Kırklareli, Manisa, Muş, Rize, Samsun, Sinop, Trabzon, Van, Bayburt, Bartın, Yalova, Düzce, Ağrı, Aydın, Bingöl, Bursa, Edirne, Giresun, Hakkari, Mersin, İzmir, Kastamonu, Kocaeli, Muğla, Ordu, Siirt, Tekirdağ, Tunceli, Zonguldak, Şırnak, Ardahan ve Osmaniye için sarı kodlu uyarı verildi.

21 Şub 2021 - 17:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Sapanca'dan Ayhan - Birde şu Sedaş'ı Teidaş'ı da uyarsalar 21.yy.da saatlerce elektrik kesintisimi olur,donduk. Neymiş,uzaya gidecekmişiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 17:39