Milyon liraları kepçeyle ezen amca evde hapis oldu!

Arifiye'de satıldığı gerekçesiyle tartışmanın çıktığı beton firmasında kepçeyle iş makinalarını biçen iş adamı K.S ile diğer şahıslar için mahkeme kararını verdi

Milyon liraları kepçeyle ezen amca evde hapis oldu!
Video için play'e tıklayın

Arifiye ilçesinde beton firmasında yeğeninin şirketi sattığını öğrenince sinir krizi geçiren amca K.S ile yanındaki şahıslar iş makinasıyla şirkete ait beton mikserlerini biçmişti.

MİLYON LİRALIK CİNNET

ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI...

HABERİ İÇİN TIKLAYIN

MAHKEME KARARI

Öfkeli amcalar K. Sezer, A. Sezer, oğulları A. Sezer, S. Sezer ve Z. Sezer ile Y.Y. isimli şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Y.Y., serbest bırakılırken; amcalar K. Sezer ile A. Sezer "konutu terk etmeme" adli kontrol tedbiriyle; oğulları A. Sezer, S. Sezer ve Z. Sezer ise "yurt dışına çıkış yasağı" adli kontrol tedbiriyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Amcalardan A. Sezer hariç diğer şüphelilerin avukatı olan Halil İbrahim Kara, "Tutuksuz olarak devam edecek olan yargılama sürecinde vatandaşlarımız ve medya mensuplarımızı sağ duyulu davranmaya, spekülasyonlardan uzak durmaya davet ediyoruz. Bundan sonra devam edecek olan yargılama sürecini titizlikle yürüteceğimizi, müvekkil hakkında yapılan her işlemin takipçisi olacağımızı ifade ediyorum" ifadelerini kullandı.

#

05 Mar 2021 - 16:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Betoncu - K. amcam benim adamın hammaddesi ... haberciler abartmayın okadar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mart 16:44