'Mısır halkının yanındayız'

İHH Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen Mısır katliamına tepki gecesinin ikincisi de yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Kent Meydanı’nda toplanan yüzlerce Sakaryalı, yatsı namazının ardından Mısırlı Müslümanlara dualarla destek oldular. 7’den 70’e büyük bir katılımın olduğu Mısır’a destek gecesinde katılanlar dualarıyla büyük bir katliama maruz kalan Mısırlı Müslümanlara destek olurken, darbeci Sisi’nin bir an önce kanlı ellerini Mısır halkının üzerinden çekmesi istendi.Mısır halkına destek olmak için Sakaryalılar yarın akşam da Kent Meydanı’nda bir araya gelecek.

#

19 Ağu 2013 - 10:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.