Müdür Kaya'dan "20 Kasım" mesajı

Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Müdür Kaya'dan "20 Kasım" mesajı
Müdür Kaya'dan "20 Kasım" mesajı
Haber albümü için resme tıklayın

Sakaryaİl Emniyet Müdürü Kaya ; “ Çocuk bugünün yarını, yarının umududur. Bir ülkenin geleceği çocuklardır, onlar geleceğimizin teminatıdır. İnsanın yaşamı boyunca geçirdiği evrelerden biri olan çocukluk dönemi, gelişim evreleri içerisinde özel bir dönem olarak tanımlanmaktadır.Bu nedenle çocukların özel bir duyarlılığa ve özel bir korunmaya ihtiyaçları vardır. Geleceğimiz olan çocuklarımızı onlara daha güzel bir ortam sunduğumuzda geleceğimizi teminat altına almış oluruz. Çocukların gelişimsel özelliklerini, gereksinimlerini ve sorunlarını bilen, çocukla ilişkisinde uzmanlaşmış, doğru ve etkili iletişim becerilerine sahip, Çoçuk Şube Müdürlüğü personellerimiz sayesinde, çocukların sorunlarına müdahalede daha etkin ve verimli sonuçlar alıyoruz. Bizler için çok değerli olan sevgili çocuklarımızın "Dünya Çocuk Hakları Günü" nü kutluyor, tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam diliyorum.” dedi

19 Kas 2020 - 18:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.