Muhtarların kongresi ikinci kez ertelendi

11 Ağustos’ta yapılması planlanan Hendek Tüm Muhtarlar Derneği kongresi ikinci defa ertelendi.

Koronavirüs (Covid-19) dolayısıyla ertelenen ve 11 Ağustos Salı günü gerçekleştirilmesi planlanan Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Kongresi ikinci defa ertelendi.

İkinci defa ertelendi

Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Emin Kula, 11 Ağustos Salı Günü Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Toplantı Salonunda yapılması planlanan Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Kongresinin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Kasım ayı içerisinde yapılacak

Kongrenin ertelemesi ile ilgili bilgiler veren Kula, “Önemli Duyuru! İçişleri Bakanlığı Kararınca, 7244 Sayılı Kanun’un 2. Maddesinin C bendi gereği ertelenen Dernek Genel Kurulları, bu kez İçişleri Bakanlığı tarafından 31/10/2020 tarihine kadar ertelenmiştir. Bundan dolayı 11 Ağustos 2020 Salı günü gerçekleştirilmesi kararlaştırılan 3. Olağan Genel Kurulumuz 31/10/2020 tarihinden itibaren 30 gün içerisinde yapılmak kaydı ile ertelenmiştir” ifadelerine yer verdi.

3 aday var

Kongre tarihi ile ilgili yapılan düzenlemelerin Muhtarlara bildirildiği öğrenilirken, Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanlığı için Adaylar arasında mevcut Başkan Soğuksu Mahalle Muhtarı Dursun Emin Kula, Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz ve Yukarıçalıca Mahalle Muhtarı Kadir Yağlı bulunuyor. Mehmet KAVİS

04 Ağu 2020 - 18:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.