MÜMİN YÜKSEKKAYA VEFAT ETTİ

SAKARYA'NIN SEVİLEN VE TANINAN MALİ MÜŞAVİRLERİNDEN MÜMİN YÜKSEKKAYA VEFAT ETTİ

Mali Müşavir, Sakarya Mali Müşavir ve Muhasebeciler Odası Üst Kurul delegesi Mümin Yüksekkaya geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti. Sakarya'nın tanınan ve sevilen mali müşavirlerinden biri olan Yüksekkaya'nın cenazesi bugün Adapazarı Orta Mahallede bulunan Ali Kuzu Camiinde kılınacak İkindi Namazı'ndan sonra defnedilecek. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine/sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

Mümin YÜKSEKKAYA kimdir?

1958 yılında Sakarya'da doğdu. Bursa İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi 1979 yılı İşletme lisans mezunudur. Sakarya SMMMO'da Birlik delegesi ve komisyonlarında görev yaptı. 1999 depremi sonrasında Meksa'da ( meslek edindirme kursları – Sakarya) bilgisayarlı muhasebe kurslarında eğitmenlik, Sakarya SMMMO'da eğitmenlik ve Sakarya Üniversitesi Ali Fuat Cebesoy Meslek Yüksekokulunda Muhasebe uygulamaları ve Enflasyon muhasebesi dersleri verdi. 1980 yılından bu yana aktif olarak büro çalıştırmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

#

22 Kas 2015 - 10:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.