MÜSİAD'DA COŞKUN GÜVEN TAZELEDİ

MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin 18. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. MÜSİAD Şube Başkanı Yaşar Coşkun,

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin 18. Olağan Genel Kurulu’na katıldı. MÜSİAD Hizmet Binasında gerçekleştirilen kurula Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra AKP İl Başkanı Yunus Tever, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Faruk İbrahim, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun, ilçe belediye başkanları, AKP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, il müdürleri ve kaymakamlar ile çok sayıda davetli katıldı.

2023 vizyonu

MÜSİAD Şube Başkanı Yaşar Coşkun, “İş adamlığı toplumun dertleriyle dertlenmek ve ayakta durmaktır. MÜSİAD olarak her zaman dik durduk. 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren yönetim kurulu üyelerimiz ve üyelerimizle çeşitli faaliyetler gerçekleştirdik. İletişimimizi kuvvetlendirdik. İlimizin ve ülkemizin ihracatına katkı sağlayacak projelere imza atarak çeşitli eğitim çalışmaları gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızın 2023 vizyonu çerçevesinde ilimizin istihdamına ve ekonomik çalışmalarına katkı sağlamaya var gücümüzle devam edeceğiz” dedi.

Yeni dönemde Sakarya

MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Faruk İbrahim, “MÜSİAD olarak 29 yıldır çok büyük engelleri aştık. Her zaman yeniliğe ve üretimin gücüne inandık. Kendimizi sürekli olarak geliştirdik ve yeniledik. Kobilerimizin sorunlarına her zaman öncelikli olarak değindik. Yerli ve milli ürünlerin kullanılmasına yönelik çalışmalar hayata geçirdik” dedi.

Kalkınma trendi

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Ülke kalkınmasının ve büyümesinin temelinde uluslararası ilişkiler ve iş ilişkileri yatar. Eğer ülkeler bu iki ölçüyü uygulayamazsa ülke kalkınma trendini yakalayamaz. MÜSİAD ülkemizin kalkınma trendini yakalamakta âdeta bir lokomotif görevini üstlenerek çok önemli işlere imza atıyor. Tüm MÜSİAD ailesini yürekten kutluyorum” dedi.

Ayağa kalktık

Başkan Toçoğlu, “Büyük bir afet yaşayan şehrimiz sadece şehircilik alanında değil aynı zamanda ekonomik alanda da büyük bir darbe almıştı. Hamdolsun son yıllarda hemen hemen her alanda önemli bir toparlanma yaşadık ve ayağa kalktık. Coğrafi konum avantajımızı, sanayiye uygun yapımız, verimli topraklarımız, insan ve çevre odaklı planlı kentleşmemiz ve doğal güzelliklerimizle birleştirmeye başlarken sanayicimiz ve iş adamlarımız büyük gayret gösterdiler. Sanayicilerimiz ayakta durarak hem ülkemizin kriz ortamından çıkmasında önemli bir rol oynadı hem de şehrimizin yakaladığı gelişim ivmesinin devam etmesine katkıda bulundu” dedi.

#

20 Oca 2019 - 16:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.