Ne olduysa bu taş yüzünden! 'Bu resmen cinayet...'

Erenler ilçesinde kaldırıma döşenen mantar taşa 5 kez takılan 59 yaşındaki Dimaoğlu altıncı defada düşünce kolundaki damarlar kesildi. 4 saat ameliyatta kalan ve koluna 30 dikiş atılan öfkeli adam,"Bu resmen cinayet. 1 kilo kanım aktı. 6 tane sağlı sollu koymuşlar. 5 kez kurtardım ama bu kez kurtaramadım. Kan kaybından ölebilirdim, davacıyım" diyerek isyan etti

Ne olduysa bu taş yüzünden! 'Bu resmen cinayet...'
Ne olduysa bu taş yüzünden! 'Bu resmen cinayet...'
+6
Video için play'e tıklayın

SAKARYAYENİHABER.COM-AZİM ÇELİK'in haberi

Olay, Sakarya'nın Erenler ilçesi Hacıoğlu Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi'nde geçtiğimiz günlerde yaşandı. Aslen Trabzon'un Çaykara ilçesinden olan ve eşiyle birlikte Sakarya'da yaşayan 3 çocuk babası 59 yaşındaki Recep Dimaoğlu, Çarşamba Pazarı'nın kurulduğu alanda kaldırıma araçların park etmemesi için döşenen "mantar taşlar" yüzünden ölümden döndü. Daha önce 5 kez takıldığı taşa altıncı kez takıldığında elindeki cam kavanozla yere düşen, kırılan kavanozu camları eline girince 3 damarı kesilen Dimaoğlu hastaneye kaldırıldı. 4 saat ameliyatta kalan ve ciddi kan kaybı yaşayan adamın koluna 30 dikiş atıldı. Yaşadıklarına isyan eden Dimaoğlu, belediyeden davacı olacağını söyledi.

'BU HERKESİN BAŞINA GELDİ'

Aynı noktada 5 kez düşmekten son anda kurulduğunu ancak son seferde kurtulamadığını belirten Dimaoğlu, sorduğu herkesin aynı şeyi yaşadığını belirterek, "Cuma günü bir arkadaşıma ziyarete gidiyordum, bu taşlar benim başıma 5 kez geldi. İnsanlara ceza keseceğine taşları kaldır. Allah korusun bu çocukta olur, yaşlı da olur, hayvan da olur. 4 tane parmağım kesildi. Cam kavanoz ellerimi kesince damarlar kesildi. Çok büyük kan kaybına maruz kaldım, ambulans 30 dikiş var elimde, belediyeden şikayetçiyim. Doktora gittim, aynısı benim başıma geldi dedi. Arkadaşımı aradım, aynısı benim başıma geldi dedi. Bu toplumda çok yaygın olan bir tehlike. Bu bir hatadır, vicdan azabı çekiyorum. İnsanlara bir faydam olsun istiyorum. Bu taşların burdan kaldırılmasını istiyorum. Bu nedir arkamda, 6 tane peş peşe, sağlı sollu. Burdan birisi bir menfaat sağladı. İhaleye verildi, para kazanmak için her tarafı taş düzmüş" dedi.

'FİLM Mİ ÇEVİRİYORSUNUZ, BU CİNAYET'

Dimaoğlu, bu durumun resmen cinayet olduğunu belirterek belediyeyi yaptıkları hatadan dönmeye davet etti ve şunları söyledi: "Yazık günah ya, insanlar bu kovid hastalığından zaten insanların derdi var. Parmaklarımın günahını kim çekecek? Ben avukat bulsam mahkemeye vereceğim yani. Orada benim en az 1 kilo kanım aktı yani. Kan kaybından gidebilirdim. Kanı da görebilirsin orada. Kanım yerde kalmış benim, yazık günah. Bu resmen bir cinayet. Ölüm korkusu geçirdim ben. 4 saat ameliyatta kaldım. 5 sefer bu olayı yaşamışım ama kurtarmışım, bu sefer kurtaramadım. Böyle nice insanları görüyorum. Burada resmen koyun gibi dizilmiş taşlar. Bu nedir? Burada film mi çeviriyorsunuz? Belediye bu hatadan dönsün. Vicdan yaptığım için insanlara bir faydam olsun diye söylüyorum. Bu resmen bir cinayettir. Avukat bulup belediyeden şikayetçi olacağım. Hakkımı savunacağım. Böyle bir şey aklın alacağı bir şey değildir"

Yaşadığı olayın şokundan çıkamayan Dimaoğlu, bir avukat bulduğunda belediyeye dava açacağını ve hakkını savunacağını ifade etti.

09 Ara 2020 - 14:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmeali başpınar - Amcamın gözleri çaykaraya bakıyor herhalde gözünde s.... Var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Aralık 14:06