Öldürülen servis şoförünün ağabeyi bu çağrıyı yaptı!

Arifiye'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Emin Memigüven'in ağabeyi, kardeşinin katil zanlısının bulunmasını istedi.

Öldürülen servis şoförünün ağabeyi bu çağrıyı yaptı!
Öldürülen servis şoförünün ağabeyi bu çağrıyı yaptı!
Haber albümü için resme tıklayın

sakaryayenihaber.com -

Arifiye'de bulunan Otokar fabrikasının yanındaki servis otoparkında meydana gelen olayda servis şoförü İsa C. otoparkta bekleyen bir diğer servis şoförü Emin Memigüven'e kurşun yağdırıp kaçmıştı. Olayın üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen İsa C. henüz bulunamazken, olayda hayatını kaybeden Emin Memigüven'in ağabeyi Alaattin Memigüven kardeşinin katil zanlısının bir an önce bulunup, en ağır şekilde cezalandırılmasınıistedi.

Yazılı bir açıklama yapan Alaattin Memigüven, "Kardeşimin katilininbir an önce bulunmasını istiyorum. Bu kişiyi devletimin güvenlik güçleri mutlaka yakalayacaktır. Ülkeme ve ülkemin yargısına sonsuz şekilde inanıyorum ve güveniyorum.Kardeşimin katili hukuk içerisinde öyle bir ceza aslın ki, bu kişiye aldığı ceza ibret olsun" dedi.

OLAY

Olay, Arifiye'de bulunan Otokar fabrikasının yanındaki servis otoparkında 2 Temmuz Perşembe günü yaşandı. Servis şoförü İsa C. (47) yanındaki tabancayla bir diğer servis şoförü Emin Memigüven'e (53) defalarca ateş etti. Başından da isabet alan Emin Memigüven aracının içinde yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ambulansı Emin Memigüven'i ağır yaralı olarak Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne (SAÜEAH) kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Emin Memigüven yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırgan İsa C. ise olay yerinden kaçtı.

16 Tem 2020 - 11:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.