Onların şehre girmeleri yasaklandı

Sakarya Ticaret Borsası 4. Taze Sebze Ve Meyvelerin Toptan Ticareti Meslek Grubuna gelen şikâyetler doğrultusunda; Haksız kazancın önlenmesi adına Sakarya Ticaret Borsası, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Hal Zabıta Müdürlüğü ile ortak çalışma yaptı.

Onların şehre girmeleri yasaklandı
Onların şehre girmeleri yasaklandı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Kayınova konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “4. Taze Sebze Ve Meyvelerin Toptan Ticareti Meslek Grubumuza son zamanlarda sokak aralarında kaçak satış yaparak haksız kazanç sağlayan sarımsak satışlarının engellenmesi yönünde talepler almıştık. Üyelerimizden gelen şikayetleri hemen Zabıta Müdürlüğümüze bildirdik. Sağ olsunlar kolluk güçlerimiz bu soruna duyarsız kalmadılar. Birlikte yaptığımız mücadele ile bu sorunu çözüme kavuşturmuş olduk. Büyükşehir Zabıtasıve Hal Zabıta Müdürlüğü ekiplerimize haksız kazancın engellenmesi adına yaptıkları bu çalışma için tüm hal esnafımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Serkan Kayınova; “Sarımsak besin değerleriyle el üstünde tutulan sebzelerin başında geliyor. Adeta her bir sarımsak dişi altın değerinde. Ama yalnızca tüketiciler için değil bazı kötü niyetli kişiler için de öyle!Esnafımız günümüzün ağır ekonomik şartlarında kirasını, vergisini, Bağ-Kur’unu, yanında çalışanının SSK’sını ödemeye çalışırken diğer tarafta köşe başlarını tutan hiçbir kaydı olmayan simsarların göz ardı edilmesine daha fazla sessiz kalamayacaklarını belirtti.

Yaşanan ekonomik dalgalanmalardan en çok küçük esnafın etkilendiğini vurgulayanSerkan Kayınova;“Sakarya Ticaret Borsası olarak BüyükşehirZabıta Müdürlüğü ve Hal Zabıta Müdürlüğü ile yaptığımız ortak çalışma neticesinde, korsan satıcılar tespit edilerek cezaları kesilmiş şehir dışına çıkarılarak şehre tekrar girmeleri yasaklanmıştır.” İfadelerini kullandı.

09 Haz 2020 - 12:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Takipci halk - Karamanda aldım çöpe attık çürük sarımsak 30 lirada bir gün sonra iyisi geldi 30 liraydı esnafta uygun fiyat satsın ama onlarda iyice abartılar işi bizede yazık ve karaman da hala geziyorlar şuan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 12:51
01

Serkan kordon - Niye böyle olunca ucuzladı halkın parasını cebinden daha iyi alındiyemi acaba kamiller

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 12:51