Onsuz olmuyor

Onsuz olmuyor

Sakaryaspor'un orta sahadaki etkili ismi Okan'ın oyundan çıktığı dönemlerde Yeşil-Siyahlı ekibimiz zorlanıyor. Yeşil-Siyahlı taraftarların çok şey beklediği Okan Koç, oyunda kaldığı dönemlerde takımına büyük katkı sağlıyor. Yeşil-Siyahlı ekibimizde, futbolcu arkadaşlarına ve taraftarlara verdiği moralle takımına ekstra güç katan Okan Koç'ın oyundan alınmasının ardından Boluspor maçında Yeşil-Siyahlı ekibimiz hücuma çıkmakta zorluk çekti. Kondisyon sorununu bir türlü halledemeyen başarılı oyuncu bunu hallettiği zaman Sakaryaspor'a çok daha büyük işler yapmış olacak.

31 Mar 2009 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.