Orta Garaj cinayetinin görgü tanığı dinlendi

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördükten sonra taburcu edilen ve Donatım İlçe garajlarında karşılaştığı fabrika işçisini bıçakla öldüren Uğur K.’ın davasına devam edildi. Davada olayı gören bir tanık dinlendi

Mart ayı içinde Donatım İlçe garajında 39 yaşındaki Yunus Kahya’yı 16 yerinden bıçaklayıp öldüren Uğur K.’ın davasına 3. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi.

Sanık Uğur K’ın katılmadığı davada, maktül Yunus Kahya’nın yakını Yusuf Kahya ve avukatları katıldı. Mahkemede olay anını gören tanık dinlendi. Tanık Kübra G. verdiği ifadesinde, “Uğur K diye birini ve maktulü tanımıyorum. İşten 7’de çıktım. Donatım İlçe garajlarında bulunan durağıma gidiyordum. Durağın orada kavga olduğunu gördüm. Gittim. İlk önce maktulle sanık yumruklaştı. Bayağı kavga ediyorlardı” dedi.

YAPMA DİYE

Sanığın, ölen şahsı yere yatırdığını ifade ede görgü tanığı şöyle devam etti, “Ölen şahıs yapma diye bağırıyordu. Sonra sanığın elinde bıçak gördüm. Sanığın elleri kanlanmıştı. Kanları maktulün üzerine sürdü. Bana dokunanı yakarım diyerek oradan uzaklaştı. Sonra sanığı ileride polisler yakaladı zaten.” Mahkeme heyeti sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığı raporunun alınması, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları 16 Mayıs 2014 tarihli raporun beklenmesi ve Uğur K.’ın kaçma şüphesi göz önünde bulundurarak tutukluluk halinin devamına karar verdi. Dava ileri bir tarihe ertelendi.

#

12 Tem 2014 - 09:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.