Pazaryerleri Kurban Bayramı'na hazırlandı

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Yağcılar, Şeker Mahallesi ve Hızırtepe Mahallelerinde bulunan kapalı semt pazarlarını kurban bayramına hazırlıyor.

Adapazarı Belediyesi, Kurban Bayramı’nda mahalle halkının kurbanını en rahat şekilde, steril ortamda kendi mahallesinde kesebilmesi için kapalı pazaryerlerini Kurban Bayramı’na hazırladı.

Pazaryerlerini dezenfekte ederek kurban kesimine uygun hale getiren Fen İşleri Müdürlüğü kurban kesimi bitiminde, pazaryerlerinde oluşan hayvan atıklarını büyükşehir belediyesinin belirlediği alana gömecek. Ekipler daha sonra pazaryerlerini tekrar yıkayarak ve kullanılır hale getirecek. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, vatandaşların kendi mahallelerinde gönül rahatlığıyla kurbanlarını kesebileceklerini söyledi.

#

10 Eki 2013 - 17:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.