PLANT ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

Süs Bitkisi ve Peyzaj Mimarlığı sektörünün prestijli ödülü olan ‘Plant Ödülleri 2017-2018’ sahiplerini buldu.

Süs Bitkisi ve Peyzaj Mimarlığı sektörünün en prestijli ödülü olan ‘Plant Ödülleri 2017-2018’ İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen gala ile sahiplerini buldu. Plant Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Dergisi tarafından iki yılda bir düzenlenen ödüllerin üçüncüsü İstanbul Kongre Merkezi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Törenin sunuculuğunu ünlü radyocu ve oyuncu Kadir Çöpdemir üstlendi.. Anadolu Motifleri Modern Dans Topluluğu ise Türkiye mozaiğinin hemen tüm unsurlarını yansıtan modern halk oyunları gösterileri ile davetlileri mest etti. Gecenin finalinde İlyas Yalçıntaş sahne alarak izleyenlerin kulaklarının pasını sildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Plant Ödülleri Koordinatörü ve Plant Dergisi İmtiyaz sahibi H. Remzi Adıyaman yaptığı açılış konuşmasında “Peyzaj ve süs bitkiciliği sektörü şu sıra bir durağanlık içinde. Kısıtlı imkanlar dahilinde, seçici kurul üyelerimiz ve sekreteryamızın yoğun gayretleriyle artık geleneksel hale gelen Plant Ödülleri’nin üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Yarışmanın olduğu yerde rekabet, rekabetin olduğu yerde kalite ve kurumsallaşma kaçınılmaz hale geliyor.” diyerek geceye katılan davetlilere teşekkür etti.

YOĞUN KATILIM

İstanbul Kongre Merkezi’ndeki muhteşem geceye Sakarya siyaseti ve bürokrasisi de yoğun ilgi gösterdi. Yapılan başvurular on üç kişilik seçici kurul ve danışma kurulunun nezaretinde iki günlük bir değerlendirmenin ardından titizlikle belirlendi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Satso ise şehrimizden ödüle layık görülen kamu tüzel kişilikleri oldu.

#

04 Mar 2019 - 11:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.