Polis didik didik arayıp buldu! Tabancalar, tüfekler...

Sakarya Emniyeti, Ocak ayı içinde yürüttüğü "Şok" uygulamaları kapsamında çok sayıda ruhsatsız 29 tabanca, 14 tüfek ele geçirdi.

Sakarya Emniyet, Ocak ayı içinde "Şok" uygulamalarını sürdürdü. Ekipler Adapazarı ve Serdivan'ın hareketli noktalarında ve 16 ilçede yüzlerce kişiye GBT sorgusu, yüzlerce otomobilde ise arama yaptı. Polisin "Şok" uygulamalarında toplamda 29 adet ruhsatsız tabanca, 14 adet ruhsatsız tüfek, 22 adet kurusıkı tabanca ve 307 adet değişik çap-markalarda fişek ele geçirildi. Hırsızlık Büro ekipleri de yürüttükleri çalışmalarda çalıntı olduğu tespit edilen 11 otomobil ve 29 motosiklet yakaladı.

"OCAK ayı içerisinde SAKARYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ekiplerince gerçekleştirilen ŞOK uygulamalarda;

➖ 29 Adet Ruhsatsız Tabanca,

➖ 14 Adet Ruhsatsız Tüfek,

➖ 22 Adet Kurusıkı tabanca,

➖ 307 Adet değişik çap ve markalarda fişek ile

➖ ÇALINTI olduğu tespit edilen 11 Otomobil ile 29 Motosiklet-Bisiklet ve Ekobis ele geçirilmiştir."

Sakarya Yenihaber

03 Şub 2020 - 10:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ziya yazıcı - sakarya polisinin neden watsap ihbarhattı yok geç kalınmış bir ihtiyaç

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Şubat 10:20