ROZETLERİNİZİ ÇIKARIN

Adapazarı, Serdivan ve Erenler Belediyesi’ni ziyaret eden AKP İl Başkanı Yunus Tever, başkanlardan parti rozetlerini çıkarmalarını isteyerek, “Sizler her kesimi kucaklayacak şekilde çalışacak ve belediye başkanlığı görevini layıkıyla yerine getireceksiniz

BİZ SAHADAYİZ

AKP İl Başkanı Yunus Tever ve yönetim kurulu üyeleri Adapazarı, Serdivan ve Erenler belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde konuşan AKP İl Başkanı Tever, seçim öncesinde olduğu gibi seçim sonrasında da sahada olduklarını belirterek, “Bir sonraki seçime şimdiden hazırlıklıyız. Vatandaşlarımıza verdiğiniz ve verdiğimiz sözleri tek tek not aldık” dedi.

TAKİPÇİSİYİZ

Belediye başkanlarından parti rozetlerini çıkartmalarını isteyen Tever, “Sizler artık parti rozetlerini çıkararak her kesimi kucaklayacak şekilde çalışacak ve belediye başkanlığı görevini layıkıyla yerine getireceksiniz. Projelerinizin takipçisi ve destekçisi de bizler olacağız. Kim halka neyi vaat ettiyse biz de o proje yerine getirilene kadar süreci takip edeceğiz” diye konuştu.

HALKLA İÇ İÇE

Tever, “Zamanımızı boşa geçirmeden, halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece gündüz, el birliği ile çalışacağız. Halkımızın beklentilerini boşa çıkarmayacağız. Haftanın belirli günlerinde vatandaşlarla iç içe olmalıyız ve dinlemeliyiz, dertlerine ortak olmalıyız ve sorunlarının çözüm yollarında yanlarında olmalıyız. Gönül kapılarımızı da sonuna kadar halkımıza açmalıyız” dedi.

#

17 Nis 2019 - 10:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.