Saadet yüklendi

Saadet Partisi Erenler İlçe Teşkilatı aylık olağan ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Teşkilat Başkanı Ramazan Özer, Erenlere bağlanan mahallelerin hizmetten yoksun olduğunu söyledi.

Saadet Partisi (SP) Erenler İlçe Başkanı Ramazan Özer, aylık olağan ilçe divan toplantısını yaptı. Divan toplantısında konuşan Ramazan Özer, konuşmasına seçime yönelik çalışmaları aktararak başladı. Teşkilat olarak Erenlere bağlı mahalleleri tek tek gezdiklerini ifade eden Özer, özellikle yeni bağlanan mahallelerde tek bir çivinin bile çakılmadığını söyledi. Özer şöyle konuştu, “ Çocuk parkından başka bir çalışma yok. Köyler eski doğallığını koruyor. Mahalle diyecek şahit lazım. Kurulan parklarda da çocuklardan başka, sevgililer, tinerciler vs. herkes var” dedi.

İŞGAL ETTİLER

Yunus Emre Caddesinin trafiğe kapatılmasının yanlış bir karar olduğunu da söyleyen Özer, “Bu cadde artık yolun ortasında tavla oynayan insanlar tarafından işgal edildi. Kadınlarımız ve çocuklarımız bu caddeden geçemiyorlar. Konuyu yetkililere bildirdik. Bize gelen şikayetlerin seslendirmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

DÖNÜŞÜM

Saadet Partisi’nin milli görüşü temsil eden tek siyasi hareket olduğuna tekrar vurgu yapan Ramazan Özer, sözlerini şöyle sürdürdü; “Kentsel dönüşümden insanlar rahatsız. Hala neyin nasıl olacağını bilmiyor. Yeterince aydınlatılmadı insanlar. Yerlerini, yurtlarını mı? kaybedecek bilemiyorlar. Yoksa borçsuz oturduğu evinde borçlu mu? Oturacak. Erenler Yeni mahalle ve Küpçüler sakinleri bu durumdan bir hayli rahatsız. Başkan buralara bir uğrasında insanlara durumu izah etsin, bir zahmet…” diye belediye başkanını uyardı.

#

24 Ağu 2013 - 10:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.