'SADECE HİZMETLER KONUŞULACAK'

Geyve, Serdivan ve Sapanca heyetlerini kabul eden Başkan Ekrem Yüce, “Seçim bitti diye durmayacağız. Daha fazla çalışmalıyız, daha fazla gayret göstermeli, daha fazla üretmeliyiz. Hepimiz önemli bir sorumluluk üstlendik” dedi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve, Serdivan ve Sapanca heyetlerini kabul etti. Buluşmada Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AKP ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte partililer katıldı. Seçim sürecindeki destekleri dolayısıyla ilçelere selamlarını ileten ve başarı dilekleri dolayısıyla misafirlerine teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya’da başarılı bir seçim süreci geçirdik. Cumhur İttifakı olarak girdiğimiz seçimlerde yüzde 65’le Türkiye’de 4. şehir olduk. Destekleri dolayısıyla tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. İnşallah tevazu, samimiyet ve gayretle gönül belediyeciliğini en güzel şekilde icra edeceğiz” dedi.

SORUMLULUK VURGUSU

Seçim bitti diye durmamaları gerektiğini dile getiren Başkan Yüce, “Bu kadim şehir, hemşerilerimiz bizlerden hizmet bekliyor. Daha fazla çalışmalıyız, daha fazla gayret göstermeli, daha fazla üretmeliyiz. Hepimiz önemli bir sorumluluk üstlendik. Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. Biliyoruz ki Sakarya’nın geleceğini garanti altına alacak adımları bu kadrolar atacaktır. Rabbim çalışmalarımızı bereketlendirsin” diye konuştu.

DEVAMI GELECEK

Başkan Yüce, Sakarya’da yeni dönemde sadece hizmetlerin konuşulacağını dile getirerek sözlerini şu şekilde tamamladı: “Biz yola çıkarken de ifade ettik; tek derdimiz ve düşüncemiz hemşerilerimize hizmet olacak. Bu doğrultuda mazbatamızı aldığımız günden bu yana yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. İlk projemiz için de Nisan meclisinde adımımızı attık. İnşallah devamı da gelecek ve şehrimizle müjdesini paylaştığımız projeleri tek tek hayata geçireceğiz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri muvaffak eylesin. Allah çalışmalarınızı kolaylaştırsın.”

#

17 Nis 2019 - 10:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.