SAĞLIK BİRİMLERİ BU BİNADA TOPLANACAK

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda Camili’de bulunan iş merkezinden iki adet iş yerinin Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne tahsis edildiği bilgisini verdi

Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda Camili bölgesinde bulunan iş merkezinden iki adet iş yerinin Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne tahsisi oy birliğiyle kabul edildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, “Deprem sonrası yeni yerleşim bölgesine yapılan iş yerleri zamanla atıl durumda kalmalarının ardından Büyükşehir Belediyemize devredilmişti. Bizlerde bu merkezleri en verimli şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

CANLILIK KATIYORUZ

Oktar açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Daha önce sığınmacı kardeşlerimiz için Karaman’da bulunan iş merkezlerinden birisine okul kazandırdık. Camili’de ise gerekli tadilat çalışmalarını yaparak Sakarya Meslek Yüksekokulu’na tahsis ettik. Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin Mesleki Sınav Merkezi’de bu iş merkezlerinden birisine taşınmıştı. Şimdi de yine Camili’de bulunan iki adet iş yerini Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne tahsis ediyoruz. Halk Sağlığı Müdürlüğü ile birlikte Kamu Hastaneleri Birliği ve İl Sağlık Müdürlüğü’de bu iş merkezine taşınacak. Bize devredilen yerleri en güzel şekilde değerlendirerek Yenikent bölgesine canlılık katıyoruz” diye konuştu.

#

15 Eyl 2017 - 16:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.