SAKARYA ADALET PLATFORMU KAYYUM'U GÜNDEME GETİRDİ

Sakarya Adalet ve Özgürlükler Platformu’nun önceki gün yapılan 529. hafta eyleminde, 1 Kasım seçimleri ve İpek-Koza şirketler grubuna el konularak kayyum atanması gündeme getirildi

Platform adına Diriliş Saati Dergisi’nden Muhammed Emin Duman’ın okuduğu açıklamada “İslam'ı özel alana sıkıştırarak, İslam'ın toplumsal tezlerini görmezden gelen siyasi partiler başarısızlığa mahkumdur. Bugün mecliste olan 4 parti de bu hatanın içindedir. Halkımızın nabzını tutmak adına zaman zaman dinimizin faziletlerinden bahsetmek gerçek bir ikiyüzlülüğe tekabül etmektedir. İslam dini bir bütündür ve hem özel hem de kamusal alanda hükmünü sürdürdüğü sürece kurtuluştan, barıştan, adaletten söz edebiliriz” denildi.

GÜLEN’E TEPKİ

İpek-Koza şirketler grubuna kayyum atanmasıyla ilgili “Seçim öncesi yapılan bu müdahaleyi doğru bulmuyoruz. Ancak ilgili tavrımız Fethullah Gülen Hareketi'nin vebalini hafife alıyoruz şeklinde yorumlanmamalıdır” ifadeleri kullanılan açıklamada, Gülen Hareketi’nin İslam coğrafyasının dizaynında ABD adına değişik misyonlar üstlendiğine dikkat çekildi.

#

02 Kas 2015 - 11:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.