Sakarya'nın Norveç'i! Görenler hayran kalıyor...

Sakarya'nın en yüksek yeri olan Hendek Dikmen'de kar yağışı ile birlikte eşsiz bir manzara ortaya çıktı. Kentte karın düştüğü ilk yer olan Dikmen, görenleri "Sakarya'nın Norveç'i" dedirtti.

Sakarya'nın Norveç'i! Görenler hayran kalıyor...
Sakarya'nın Norveç'i! Görenler hayran kalıyor...
+8
Video için play'e tıklayın

sakaryayenihaber.com - Azim ÇELİK'in haberi

Şehrin en yüksek noktası olan 1100 rakımlı Hendek Dikmen Mahallesi'nde, kar yağışının ardından kartpostallık görüntüler oluştu. Kentte kar yağışının ilk düştüğü yer olan Dikmen Mahallesi kış ayının büyük bölümünü karlar altında geçiriyor. Hem mahalle hem de 1700 rakımlı Dikmen Yaylası kış ayında doğaseverlere eşşiz bir güzellik sunuyor. Kış turizmi kapsamında bölgeye gezmek için gelen vatandaşlar, evlerin ve yapılaşmanın büyüleyeci etkisiyle tanışma fırsatı yakalıyor.

Doğaseverlere eşsiz bir bir güzellik sunan Dikmen, görenleri adeta "Sakarya'nın Norveç'i" dedirtiyor.

Sakarya Yenihaber

18 Oca 2021 - 18:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.