Sakarya semalarında merak uyandıran cisim

Sakarya'da akşam saatlerinde gökyüzünde beliren bir cisim merak uyandırdı.

Sakarya semalarında merak uyandıran cisim
Sakarya semalarında merak uyandıran cisim
+1
Video için play'e tıklayın

sakaryayenihaber.com

Sakarya'da yatsı ezanının ardından gökyüzünde peşpeşe sıralanmış yıldızlar şeklinde bir cisim gözüktü. Gökyüzündeki cisimi gören vatandaşlar şaşkına döndü. Bazı vatandaşlar da bu anı telefonlarıyla görüntüledi. Merak uyandıran cisim hakkında vatandaşlar birbirinden farklı yorumlarda bulundu.

STARLİNK UYDULARI

Cismin, ABD'li girişimci Elon Musk'ın kurduğu SpaceX uzay şirketinin yüksek hızda internet için uzaya gönderdiği Starlink uyduları olduğu belirtildi.

Dünyaca ünlü girişimci Elon Musk'un sahip olduğuuzay taşımacılığı şirketi, Dünya etrafına alçak bir yörüngede gezen ve internet hizmeti sağlamakla görevli olan 'Starlink' ismini verdiği uyduları yollarken, dünyanın çeşitli noktalarında yaşayan insanlar tarafından görülen ve UFO(Tanımlanamayan Uçan Nesne) sanılan uyduların Türkiye'den de izlenebileceği açıklanmıştı.

25 Nis 2020 - 23:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.