Sakarya'ya 11 yeni doktor! O bölüme de atama yapıldı...

Sakarya'ya 11 yeni doktor ataması yapıldı. Yapılan atamalar arasında Sakarya'da uzun süredir boşta bulunan Çocuk Nöroloji bölümü de yer aldı

sakaryayenihaber.com - Garip KOCABAY

Sakarya'daki hastanelere 11 yeni doktorun ataması yapıldı. Bu atamalardan biri özellikle dikkat çekti. Atama yapılan alanlardan biri de Sakarya'da uzun süredir boşta olan Çocuk Nörolojibölümü oldu. Şehirdeki Çocuk Nöroloji bölümüneUzman Dr. Emre Kaplan atandı.

14 AY GÖREVDE KALMIŞTI

2019 yılında o zamanki adıyla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tayini çıkan Uzman Dr. Ayfer Güneş, göreve geldikten 14 ay sonra tayinini isteyip ilimizden ayrılmıştı.

Uzman Dr. Ayfer Güneş'in ilimizdeki görevinden ayrıldığı 2020 yılı Ağustos ayından bu yana çocuklarını çevre illerdeki hastanelere götürmek zorunda kalan vatandaşlar, gerçekleşen atama ile rahat bir nefes alacak.

BAŞKAN TEVER PAYLAŞTI

Atamalarla ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulunan AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, "Sağlık Bakanlığımızdan şehrimizin ihtiyaçına yönelik taleplerimiz doğrultusunda 97. Dönem Devlet Hizmet Yükümlüğü kapsamında 6 hekim ve 5 Uzman hekim olmak üzere toplamda 11 adet Doktor ataması Sakarya’mıza yapılmıştır. Özellikle Çocuk Nörolojisi ve Göğüs Cerrahisi alanlarında yaşadığımız eksiklik inşallah bu atamalar ile birlikte nihayete ermiş olacak. Konuya olan ilgi ve hassasiyeti için Sağlık Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Hekimlerimizin Sakarya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sakarya Yenihaber

03 Mar 2021 - 20:45 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Ibrahim cetin - Keske çocuk nefroloji bölümü de açsalar en ihtiyac duyulan bolumlerden biri de cocuk nefroloji

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Mart 20:45
03

sağlıksız - Sakarya sağlık konusunda çok geride. Rutinin dışında en ufacık bir şeyde hemen diğer illere sevk veriyorlar. olmaz böyle.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Mart 20:45
02

Uğur - 1 MİLYONUN ÜZERİNDEKİ İLE 1 DOKTOR GELDİ DİYE SEVİNİYORUZ, BUNU BAŞARABİLDİK DİYEN YÖNETİCİLERDE BUNUNLA GURUR DUYUYOR. BİZDE ONLARI ALKIŞLIYORUZ. BENCE FAZLA SÖZE DE YORUMA DA GEREK YOK... BİZE BU BİLE ÇOK FAZLA... UMARIM 2000 Lİ NESİL BİZİM GİBİ FUTBOL TAKIMI TUTAR GİBİ PARTİ TUTMAZ DA BELKİ O ZAMAN SAKARYA ŞEHİRLEŞİR. SAYGILARIMLA SAĞLICAKLA KALIN.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Mart 20:45
01

Yasemin Çetin - Lütfen bide nefroloji doktoruda gelsin her ay İzmit araştırma ya gitmek zorunda kalmak çok zor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Mart 20:45