Sakarya'ya şehit ateş düştü!

Van'da keşif uçağının düşmesi sonucu şehit olan 7 polisten biri olan Gökhun Mete Altunbaş'ın kendisi gibi polis olan eşi Hilal Altunbaş'ın Akyazılı olduğu öğrenildi.

Sakarya'ya şehit ateş düştü!
Haber albümü için resme tıklayın

sakaryayenihaber.com-

Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı kadrosunda görevli iken geçici olarak Hakkari'de görevlendirilen Pilot Komiser Gökhun Mete Altunbaş, Van ve Hakkari illerinde uçuş görevini sürdürürken Van'da Artos Dağı'na çarpanuçağın düşmesi sonucu 6 emniyet mensubu ile birlikte şehit oldu. 7 yıllık polis olup Samsun doğumlu olan 31 yaşındaki Gökhun Mete Altunbaş'ın Kırıkkale Keskin nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

1 çocuk babası Şehit Altunbaş'ın kendisi gibi komiser olan eşi Hilal Altunbaş'ın da aslen Akyazılı olduğu öğrenildi.

Şehit komiserin babasının Samsun'un Bafra ilçesinde, eşinin ise Ankara'da ikamet ettiği kaydedildi.

16 Tem 2020 - 17:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Yaşar uygun - Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 17:04
02

Tuğba kopal - Başımız saolsun vatan saolsun uyan Sakarya şehiidin geliyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 17:04
01

Mehmet Murat Türkeri - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 17:04