Sakarya’da internet sıkıntısı…

Sakarya’da evlerinde internet üzerinden çalışan, dizi ve film izleyen vatandaşlar gün içerisindeki internetteki yavaşlamanın nedenini sorgulamaya başladı.

Sakaryayenihaber.com-

Sakarya’da Evde Kal çağrılarına uyarak ikametlerinde izolasyon kurallarına uyan vatandaşlar gün içerisindeki internetyavaşlamalarından şikayetçi…

Konuyla ilgili ihbar hattımıza gelen şikayetler üzerine yetkili servislerden bilgi alınmaya çalışıldı. Bazı internet hizmeti sağlayıcılarının yetkililerine telefonla ulaşılamazken bilgi alınabilenyetkililer;Durumun geçici olduğunu yoğun bir veri akışından dolayı hizmetin yavaşlamış olabileceğini ifade etti.

Evlerinde izole olarak vakit geçiren ve çalışan vatandaşlar ise işlerini yapamadıklarını mağduriyet yaşadıklarını belirterek konuya bir çözüm bulunması için yetkililere çağrıda bulundu.

15 Nis 2020 - 16:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Melike - Evet okadar internet sıkıntısı varki çocukların derslerine giremiyoruz ebadaki ďerslerini yapamıyoruz bazen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 16:30
05

Egemen - İstanbulda oturuyorum Allah kolaylık versin bütün hemşerilerime bundan sonra sakaryanın haberlerini burdan takip edicem çok güzel kullanışlı site için teşekkür ediyorum öbür haber kanallarına örnek olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 16:30
04

Atilla - Turknet kullanıcısıyım evde telefondan mobil veri kullanıyorum internet paketi yetmiyo artık bitsin artık bu çile gına geldi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 16:30
03

Sakaryali - Eba ya giremiyoruz, girmediği için kendi internetimi bitirdi. Adada evdeki interneti nakil yapalım dedik. Tam bir ay sürüyor nakil islemleri.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 16:30
02

Nurcan Aspirin - Kesinlikle çözüm bulunmalı faturaları ödemeye çalışıyoruz bu sıkıntılı dönemde ama yararlanamıyoruz biran önce çözüm bulsunlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 16:30
01

Bahar yıldız - Çocuklarım canlı ders işliyor ama internet okadar yavaş ki giremiyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 16:30