Sakarya'dan ekipler yola çıktı, İzmir'e gidiyor!

Sakarya AFAD, İtfaiye, UMKE ve İHH ekipleri çok sayıda personel ve ekipmanı deprem bölgesine gönderiyor

Sakarya'dan ekipler yola çıktı, İzmir'e gidiyor!
Sakarya'dan ekipler yola çıktı, İzmir'e gidiyor!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

sakaryayenihaber.com-

Sakarya AFAD tarafında 3 araç, 12 personel ve 2 arama kurtarma köpeği yola çıktı. Ayrıca Sakarya İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevli 3 personel ve 2 arama kurtarma köpeği bölgeye gidiyor. Sakarya UMKE ise 3 araç 15 personel ve 2 adet sahra hastanesi modülü ile birlikte yıkım bölgesine gidiyor. Sakarya İHH da bölgeye 8 kişilik ekibi gönderdi. Sakaryalı ekipler, İzmir'de enkaz altında kalan kişilerin kurtarılması için çalışmalara katılacak.

#

30 Eki 2020 - 17:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.