Sakaryaspor'a destek sözü

Sakaryaspor'a destek sözü

Sakaryaspor Yönetimi, Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya'yı ziyaret ederek destek istedi. Aya, Sakaryaspor için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

'Hazırız'

Sakaryaspor Başkanı Bülent Yılmaz ve yöneticiler Ali Kayabaşoğlu, Bülent Demircioğlu ve Tamer Batuboylu, Şeker Fabrikası'nı ziyaret etti. Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya ile bir araya gelen Sakaryaspor Yönetimi, destek talebinde bulundu. Yönetimle fikir alış-verişinde bulunan Aya, 'Sakaryaspor için üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız' dedi.

Gecikmeli ziyaret

Yönetim kurulunun çalışmaları hakkında bilgi alan Aya, Sakaryaspor'un iyi yerlere gelmesinin herkesin hedefi olması gerektiğine dikkat çekti. Geç kalmış bir ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Bülent Yılmaz, 'En zor zamanımızda Şeker Fabrikası gibi büyük kurumları yanımızda görmek bizleri gerçekten mutlu etmektedir. Sayın Ahmet Aya ve Yönetim Kuruluna desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum' diye konuştu. Öte yandan Yılmaz, bu ziyaretin diğer kurumlara örnek teşkil etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

#

16 Oca 2009 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.