SATSO KOROSUNDAN 'YAZA MERHABA' KONSERİ

10 yılı aşkın süredir, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde çalışmalarını yürüten Türk Müziği Topluluğu ‘Yaza merhaba’ konseri ile sanatseverlerle buluştu.

İki bölümden oluşan konserin, ilk bölümünde SATSO Türk Müziği Topluluğu solo ve koro olmak üzere seçkin eserleri seslendirirken, ikinci bölümünde konuk TRT Sanatçısı Mine Geçili sanatseverlere musiki dolu bir gece yaşattı. Şef Hamdi İtil yönetimindeki konsere Vali Ahmet Hamdi Nayir, SATSO Meclis Başkanı Talip Kuriş, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, SATSO Disiplin Kurulu Başkanı ve eski dönem Başkanlarından Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu, SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve eşleri, Sakarya il protokolü ile çok sayıda davetli katıldı.

#

30 Haz 2019 - 13:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.