SEDAŞ muhtarları ağırladı

Sakarya Elektrik Dağıtım Şirketi ilimizde bulunan köy ve mahalle muhtarlarını iftar yemeğinde ağırladı

SEDAŞ üst düzey yöneticilerinin ev sahipliğini yaptığı iftar programına, muhtarlar büyük ilgi gösterdi. İftar programında konuşan SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, “SEDAŞ’ın görev ve sorumluluk alanında, 3,2 milyon nüfusa en iyi hizmetin verilebilmesini sağlamak amacıyla büyük bir performans gösteriyoruz. SEDAŞ olarak bilişim teknolojilerini de kullanarak, görev alanında enerji altyapısını da daha modern bir hale getiriyoruz. SEDAŞ’ın gerçekleştirdiği elektrik dağıtım hizmetlerinde kalitenin arttırılması için bakım ve yatırım çalışmalarımıza yoğun bir tempo içinde devam ediyoruz” dedi. Muhtarlar mahallelerinde elektrik dağıtım sistemi ile ilgili taleplerini yöneticilere anlatma fırsatı buldu. Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, iftar yemeğinin talep ve öneriler için iyi bir fırsat olduğunu ve kurumlar arası diyaloğun güçlendiğini, bu anlamda örnek bir organizasyon ve güzel bir akşam olduğunu söyledi.

#

13 Tem 2014 - 10:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.