SEDAŞ'a mobil trafo

SEDAŞ yatırımlarını sürdürüyor. Afet durumunda zarar gören trafoların yerine kullanılmak üzer üç yeni mobil trafo, kurum bünyesine kazandırıldı.

SEDAŞ yatırımlarını gerçekleştirirken, kesintileri minimize etmek ve müşterilerine de kaliteli elektrik kullandırmak üzere, yeni uygulamaları da devreye sokuyor. Bu kapsamda, SEDAŞ doğal afetler nedeniyle zarar gören dağıtım sistemine en kısa sürede enerji vermek üzere de üç adet mobil trafoyu araç parkına dahil etti.1000 KVA’lık trafolar SEDAŞ’a 500 Bin TL’ye mal oldu.

GÜVENLİ

Alınan trafolar sayesinde, SEDAŞ’ın yatırım bölgelerinde birkaç gün veya birkaç haftada tamamlanabilecek uzun süreli çalışmalarında kesintinin önlenmesi için kullanılacak. SEDAŞ teknik birimlerine kazandırdığı yeni mobil trafo merkezleri ile aynı zamanda çalışanlar ve çevre içinde daha sağlıklı bir güvenliğin oluşturulmasını da sağlıyor.

TAŞINABİLİYOR

İşletme bakım ve operasyon ekiplerince de çok kullanışlı ve güvenli bulunan Mobil trafoların en önemli özelliği bir trafo merkezinde bulunması gereken tüm ekipmanı bünyesinde bulundurması ve çok kısa bir zaman içerisinde değişik yerlere taşınarak, ihtiyaç duyulan yerde seyyar bir şekilde güvenle bulundurulabilmesi.

#

19 Ağu 2013 - 10:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.