Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin 3. girişi olacak 32 Evler-Hızırilyas Arıtma Tesisleri arasında devam eden duble yol çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar görevlilerden bilgiler alan Başkan Toçoğlu’na Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut eşlik etti. Toçoğlu, yeni duble yolda asfalt serim işlemlerinin başladığını duyurdu.
DOLGU VE ALT YAPI
Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehir içi ulaşımına rahatlık getirecek 12 yeni ulaşım projesi kamuoyuna açıklamıştık. Projelerimizden biri de 32 Evler- Hızırilyas arasına kazandıracağımız şehrin yeni giriş kapısıydı. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 25 metre genişliğinde 1 kilometre uzunluğunda ki yeni duble yolda kazı, dolgu ve altyapı işlemlerimiz tamamlandı. Asfalt çalışmalarımız başladı. İnşallah önümüzdeki günlerde hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.
E-5-SAÜ VE MERKEZ
Başkan Toçoğlu, “Projemizle 32 Evler yolunda trafik rahatlayacak. E-5 üzerinden yeni duble yol ile Sakarya Üniversitesi’ne ve şehir merkezine ulaşım sağlanabilecek. Çevre yoluna da bu arter üzerinden ulaşım daha da rahat olacak. Yeni giriş yolumuz şehrimize, bölgemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.
ŞEHRİN ÜÇÜNCÜ GİRİŞ KAPISI TAMAM
Şehrin 3. Girişi olacak 32 Evler-Hızırilyas Arıtma Tesisleri arasında devam eden duble yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Toçoğlu, “25 metre genişliğinde 1 kilometre uzunluğunda ki yeni duble yolda asfalt çalışmalarımız başladı” dedi.

YORUM EKLE
1
EYÜP ALEMDAR'DAN VERGİDE ADALET ÇAĞRISI
2
SAPANCA'DA KAZA: DİREĞE ÇARPTI
3
ERZİNCANLI ÖĞRENCİLER VALİ BALKANLIOĞLU İLE...
4
'İYİ MÜCADELE İLE KAZANDIK'
5
TATANGALAR'IN 3 PUAN SEVİNCİ
6
VALİ YALNIZ BIRAKMADI
7
KENAN DÜNYA İKİNCİSİ
8
İYİ PARTİ'NİN İL BAŞKANI KİM OLACAK?
9
TARAFTARIN BİLET ÇİLESİ
10
150 BEKÇİ ALINACAK
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI