Selim yüreğimizi acıttı! Helikopterle aldılar...

Vatani görevini Hakkari'de yapan Karapürçekli 20 yaşındaki piyade er Selim Gedik mayına basması sonucu yaralandı

Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde yaşayan 20 yaşındaki Selim Gedik, bir süre önce vatani görevini yapmak için Hakkari'ye gitmişti.

Askerliğini piyade er olarak yapan Gedik, alınan ilk bilgiye göre görev sırasında mayına bastı. Yaralanan genç asker, ilk müdahalesi sonrası helikopterle Van'daki bir hastaneye kaldırıldı. Gedik'in tedavisi devam ederken konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Saat 16.00:Yetkililer, Selim Gedik'in Karapürçek ilçesindeki evine giderek aileye durumu bildirdi. Gencin operasyona girdiği ve daha sonra yoğun bakıma alındığı gelen bilgiler arasında. Gedik'ten en kısa sürede güzel haber gelmesini umuyoruz.

Vali Kaldırım, yaralı askerle ilgili şu paylaşımı yaptı:

Hakkari'de vatani görevini yaparken yol kontrolü esnasında meydana gelen patlamada yaralanan hemşerimiz Piyade Er Selim Gedik kardeşimize ve değerli ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Rabbim acil şifalar versin.

#

20 Oca 2021 - 15:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.