Tam 35 metre define tüneli kazmışlardı

Akyazı ilçesinde 35 metre derinlikte define bulmak için kazı yapan iki şüpheli gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Tam 35 metre define tüneli kazmışlardı
Tam 35 metre define tüneli kazmışlardı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, Akyazı ilçesi Dokurcun Yemişen mevkisinde meydana gelmişti.

Edinilen bilgilere göre, orman arazisi içinde kazılmış bir tünel tespit eden jandarma ekipleri, define için kaçak kazı yapan O.G. ve S.A'yı gece vakti kaza yaparken suçüstü yakalamış, yapılan incelemede definecilerin yaklaşık 35 metre derinliğinde tabanda 4 metre genişliğinde tünel kazdığı belirlemişti.

Definecilerle birlikte kazıda kullanılan jeneratör, hava hortumu ve kazı aletlerine el konmuştu.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan iki şüpheli adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan O.G. ve S.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

03 Haz 2020 - 11:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.