TEK HEDEF GALİBİYET

Sakaryaspor, Şaban Yıldırım komutasında bugün İnegölspor’u konuk ediyor. Yeşil-Siyahlı ekibimiz İnegölspor’u yenip şampiyonluk yolunda matematiksel şansını devam ettirmek istiyor.

Sakaryaspor, TFF 2.Lig’in 29’ncu haftasında bugün İnegölspor’u konuk edecek. Lig’de zirvenin 7 puan gerisinde olan ve matematiksel olarak şampiyonluk iddiasını sürdüren Sakaryaspor, rakiplerinin de birbiriyle oynayacağı haftayı iyi değerlendirmek istiyor. İnegöl maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Şaban Yıldırım öncülüğünde tamamlayan yeşil-siyahlı ekibimizde tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruluyor. Sakarya Atatürk stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. Moralli bir şekilde İnegölspor maçına hazırlanan futbolcular bugünkü maçı kazanıp taraftarının yüzünü güldürmek istiyor. Erdem YILDIRIM

Stat: Atatürk Stadı

Saat: 15.00

Hakem: Hakan Ülker

Sakaryaspor

Oğuz

Canberk

Ferit

Berkay

Ümit

Ferhat

Oğuz

Umut

Dilaver

Zahit

Hacı

İnegölspor

Mustafa

Taner

Serhat

Erdi

Emirhan

Ömer

Osman

Enes

Volkan

Yasin

Ahmet

#

03 Nis 2019 - 11:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.