Tepkilerin odağındaki SEDAŞ’tan “iptal” açıklaması!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ)  18-21 ocak tarihleri arasında tesis ve bakım çalışmaları için planlanan kesinti programının iptal edildiğini açıkladı.

sakaryayenihaber.com -

Kar yağışının ardından birçok bölgede yaşanan elektrik sıkıntısı nedeniyle tartışmaların odağında olan SEDAŞ, önümüzdeki günlerdetesis ve bakım çalışmaları kapsamında yapılacak planlı kesintilerin iptal edildiğini duyurdu.

Akşam saatlerinde haber sitemizde yer alan "9 ilçede elektrikler kesilecek" haberi sonrası SEDAŞ'tan yeni bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, "Bölgemizde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle 18-21 Ocak arası tesis ve bakım çalışmaları için planlanan kesinti programı iptal edilmiştir" denildi.

9 ilçede elektrikler kesilecek!

18 Oca 2021 - 23:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Adsız adsız - Sedaşın aldığı kararı yerinde buldum birdaha aynı sıkıntıyı çekmemek adına bu soğukta.Baķımları keşke daha güzel bi havada yapsalar.Bu soğukta kimseyi mağdur etmeseler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 23:55