Transferler beklemede

Transferler beklemede

Sakaryaspor Yönetimi Anıl, Ersin, Süleyman ve Zafer transferinde son rötuşları yapıyor. Edinilen bilgilere göre Anıl dışındaki oyuncuların kulüpleiriye arasında sorunun çözlmesi bekleniyor.

Sorun kulüpleriyle

Sakaryaspor'un uzun süredir görüşmelerini sürdüğü 4 futbolcu da henüz somut bir gelişme yaşanmadı. Yönetim bu 4 oyuncuyla da prensipte el sıkıştı. Ancak edinilen bilgilere göre Anıl Taşdemir dışında Ersin Güreler, Zafer Şahin ve Süleyman Varlık'ın kulüpleriyle arasındaki sorunun çözülmesi bekleniyor. Kaleci transferi konusunda acele etmeyeceklerini söyleyen Teknik Direktör Engin İpekoğlu görüşmelerin devam ettiğini ve kaleci transferinde titiz davrandıklarını vurguladı.

#

03 Oca 2009 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.