TÜRKAV'DAN ÖDÜL GECESİ

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) tarafından Miktat Altunlu anısına düzenlenen proje yarışmasında, dereceye girenler ödüllerini törenle aldı.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Sakarya Şubesinin bu yıl yedincisini yapmış olduğu ve Miktat Altunlu anısına düzenlenen Sakarya’nın Eğitim Değerlerini Anma Projesinin ödül töreni Orhangazi Kültür Merkezinde yapıldı. Ödül törenine TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ergüven Aslan, MHP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Muhammet Varol, Türk Sağlık Sen Başkanı İrfan Korkmaz, AKP Arifiye İlçe Başkanı Ali Başar ve davetliler katıldı.

KİTAP HALİNE GETİRİLDİ

Ortaokul öğrencileri arasında “Öğretmenime Mektup”, lise öğrencileri arasında da “Edebî Portre” alanında hazırlanan eserler jüri tarafından öğrenci ve okul isimleri olmadan değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda Edebî Portre ve Öğretmenime Mektupta 1, 2 ve 3. olan eserlerin dışında üçer mansiyon, altışar da özel ödül olmak üzere toplam yirmi dört öğrenciye ödül verildi. Bunun yanında 29 edebî portre ve 31 mektup olmak üzere toplam 60 eser kitap haline getirilerek yayımlandı.

ANLAMLI KONUŞMALAR

TÜRKAV Sakarya Şube Başkanı Recai Ciran’ın açılış konuşmasını yaptığı programa Miktat Altunlu’nun hayat hikâyesinin okunması ve sine vizyon gösterisiyle devam edildi. Daha sonra öğrencilerini temsilen Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Metin Çoban konuşmasını yaptı. Ödül törenine katılan Miktat Altunlu’nun arkadaşlarından Emekli Öğretmen Ayhan Kayıkçı ve Kantinciler Derneği Başkanı Kemal Yavuz yaptığı anlamlı konuşma da programa katılanlara duygusal anlar yaşattı. Program ödül töreni ve programa katılan bütün öğrencilere katılım belgesi verilmesiyle son buldu.

#

30 Nis 2019 - 10:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.