UNİVA'DA SATIŞLAR SÜRÜYOR

Sakarya Üniversitesi’nin hemen yanında yer alan Univa Öğrenci Evi Kampüsü’yle ilgili Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkan dün basın mensuplarıyla Tuna Tan Tesisleri’nde bir araya geldi.

ASSET CAMPUS İŞBİRLİĞİ

Erkanlı Grup’un Türkiye’de bir ilke imza atarak dünyaca ünlü Asset Campus işbirliğiyle Sakarya’da hayata geçirdiği Univa Öğrenci Evi Kampüsü’ne yoğun talep sürüyor. Univa’da, ikinci etap satışları başladı. 2019 yılının Ağustos ayında tamamlanması planlanan Univa’nın ikinci etabı için ayrıca, 36 bin TL peşinat ve 3 yıl vadeli bin 250 TL’lik cazip ödeme seçenekleri sağlanıyor. Univa, yatırımcılarına 8 yıl gibi Türkiye ortalamasının çok altında bir sürede yatırım dönüşü olanağı sağlıyor.

45 VE 90 METREKARE

Kampüs şeklinde tasarlanan ilk özel öğrenci evi projesi Univa, 45 metrekare ve 90 metrekare seçenekleri ile yaşam alanı sunuyor. Öğrencilerin kendilerini evlerinde hissedecekleri Univa’da, kişi başı 850 TL kira bedeliyle üç öğrencinin kalabileceği ünitelerde yatırımcı toplamda 2 bin 550 TL kira getirisine sahip olacak. Bu gelirin yüzde 40’ı işletme giderlerine ayrılırken yüzde 60’lık kısmı havuz sisteminde toplanıp yatırımcıya kira geliri olarak aktarılacak. 15+5 yıl boyunca Erkanlı Grup ve Asset Campus’un işletmesini üstleneceği Univa Öğrenci Evi Kampüsü, yatırımcısına aynı zamanda 5 yıllık kira garantisi veriyor.

#

10 Kas 2017 - 11:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.