Vali Nayir veda turunda…

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir veda ziyaretlerine başladı

Vali Nayir veda turunda…
Haber albümü için resme tıklayın

Vali Nayir veda turunda…

10 Haziran tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Vali Ahmet Hamdi Nayir, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Kaymakamlara veda ziyaretlerinde bulundu.

Ekrem Yüce İle Görüştü

Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli’nin de eşlik ettiği ziyaretlerde ilk olarak Büyükşehir Belediyesine uğrayan Vali Ahmet Hamdi Nayir, burada Başkan Ekrem Yüce ve Büyükşehir Bürokratlarıyla bir süre sohbet etti.

“Sayın Valimize Müteşekkiriz”

Göreve geldikleri 2019 yılı Nisan ayından bu yana Valimiz Sayın Ahmet Hamdi Nayir ile uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ülkemizle birlikte ilimizi de etkisi altına alan salgın süresince birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini, Sakarya’mıza sundukları hizmetlerden dolayı tüm Sakarya halkı adına kendisine müteşekkir olduklarını söyledi.

“Her Kesimle Uyum İçerisinde Çalıştık”

Sosyal mesafe kuralına riayet edilerek yapılan veda ziyaretinde güzel düşünceleri ve misafirperverlikleri için Başkan Yüce’ye teşekkür ettiğini belirten Vali Nayir, Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar ve özel sektör temsilcileri ile ilimizin daha da gelişmesi ve kalkınması adına çalışmalar yapmaya gayret gösterdiklerini, memuriyetin tecellisinde ayrılıkların bulunduğunu, görev süreleri boyunca devletimizin kendilerine değişik tecrübeler yaşattığını ve bu sayede değişik dostluklar edindiklerini ve bundan böyle Sakarya’nın da bir fahri hemşehrisi olduklarını ifade etti.

Ziyaretin sonunda Başkan Ekrem Yüce’nin nezdinde Büyükşehir Belediye Bürokratları ve çalışanlarına başarılar temennisinde bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir, buradaki temaslarının ardından ilçe ziyaretlerine geçti.

Kaymakamlar ve Belediye Başkanlarına Veda Etti

Kaynarca ilçesinde Kaymakam Mehmet Ali Karatekeli ve Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli ile Kaymakamlıkta bir araya gelip kendilerine veda eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, daha sonra Karasu ilçesinde Kaymakam Aziz Mercan ve Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ile bir süre sohbet etti. Kocaali ilçesinde Kaymakam Dr. Emre Nebioğlu ile Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar’a veda ettikten sonra Ferizli ilçesine geçen Vali Nayir, burada da Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü ve Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’ya veda ziyaretinde bulundu. Söğütlü ilçesinde Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli ve Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’i ziyaret ederek kendilerine veda eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, görev süresi boyunca tüm ilçe Kaymakamları ve Belediye Başkanlarıyla uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek herkese görevlerinde üstün başarılar dilediğini de sözlerine ekledi.

Sakarya Yenihaber

11 Haz 2020 - 21:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.