Vali Nayir’e Sakaryaspor’un 54. yıl forması hediye edildi

Sakaryaspor Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Genç, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Vali Ahmet Hamdi Nayir’i ziyaret ederek Kulübün 54. yılına özel olarak üretilen formayı hediye etti.

Vali Nayir’e Sakaryaspor’un 54. yıl forması hediye edildi
Haber albümü için resme tıklayın

Sakaryaspor Yönetimini Makamında ağırlayan Vali Ahmet Hamdi Nayir’e kabullerinden ve kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Cumhur Genç, ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek takımın son durumu hakkında da bilgiler verdi.

Kendisine hediye edilen 54. yıl formasının tasarımını çok beğendiğini ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, sporun birleştirici gücünün önemine de değindi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtip Sakaryaspor Başkanı Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Nayir, takımın maçlarını yakından takip ettiğini ifade ederek başarılar dilediğinde bulundu.

20 Ara 2019 - 21:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.