Valilik 'patlama' için son dakika geçti

Sakarya Valiliği, Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, hayatını kaybeden kişi sayısının 7 olduğunu ve ekiplerce aranan herhangi bir kişinin kalmadığını açıkladı.

SakaryaValiliği, Hendek ilçesinde meydana gelen patlama ile ilgili yazılı açıklama yaptı. İstanbul Adli Tıp Kurumunda yapılan DNA çalışması sonucu kimlik tespiti yapılarak patlamada hayatını kaybeden kişi sayısının 7 olduğunu belirtenSakaryaValiliği, ekiplerce bölgede aranan herhangi bir kişi kalmadığını da ifade etti. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, “03.07.2020 tarihinde Hendek ilçesinde bir havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonucu 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 1 vatandaşımızın ise arandığı bilgisi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Bugün itibariyle kayıp olan 7’nci kişinin, İstanbul Adli Tıp Kurumunda yapılan DNA çalışması sonucu kimlik tespiti yapılmış ve patlamada hayatını kaybeden kişi sayısı 7 olmuştur. Böylece ilgili ekiplerimizce aranan herhangi bir kişi kalmamıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına sabırlar diliyoruz” denildi.

#

06 Tem 2020 - 18:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Vdt - Bu fabrika kapansın kusuru olan kişilerin ruhsatı iptal edilsin geçmişi kazalarla dolu hiç bir önlem almamış en ağır ceza bekliyoruz bu gibi ağır tehlike her iş yeri denetleme olmalı şikayet baz alınmalı iş kazası olmayan donanımlı işyerleri imtiyaz sahibi olmalı teşvik hibe bu tür merdiven altı iş yerleri işçinin hayatını ve ailesinin yarınlarını çalıyor bu bir dur denil meli Sakarya batımının şark gölgesi deyil çok baai boşluk var bunlara ruhsat veren denetlemeye buna göz yumanda suçludur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 18:18