Vekil Dikbayır, Serdivan Pazarı’nda sıkıntıları dinledi

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve İyi Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan Serdivan Pazarı’nı ziyaret ederek pazar esnafının ve vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Belediye seçimleri öncesinde ziyaret ettikleri pazar esnafını söz verdikleri gibi seçimden sonra da hatırlayan İyi Parti yetkilileri, vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Akşamüstü yapılan pazar ziyaretinde birçok esnafın tezgahlarının dolu olduğu ve sergiledikleri ürünleri satamadıları görüldü.

Satışların düşüklüğünden şikayet eden esnafın yanı sıra, alım gücü her geçen gün azalan vatandaşlar da İyi Parti Milletvekili Dikbayır’a yaşadıkları geçim sıkıntısından dolayı dert yandı.

İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; Vatandaşımızın alım gücünün ne kadar düştüğüne ve bu durumun hükümet yetkilileri tarafından görmezden gelindiğine bir kez daha şahit olduk. Keza pazar esnafının da çok ciddi sıkıntıları söz konusu. İl Başkanımız ve parti Yöneticilerimiz bütün bu sıkıntıları belediye meclis toplantılarında dile getirmek üzere gerekli notları aldılar. İyi Parti olarak hemşehrilerimizin dertleri ile hem hal olmaya ve çözüm bulmak adına her platformda dile getirmeye devam edeceğiz” dedi.

26 Oca 2020 - 02:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.