Yangın faciasında acı ayrıntı... İşte çıkış sebebi!

Hendek'te 2 yaşındaki Yakup'un hayatını kaybettiği, annesinin ve 2 kardeşinin ise yaralandığı yangın faciasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı...

sakaryayenihaber.com/Özel Haber

Hendek'te geçtiğimiz günlerde 4 katlı bir binanın 2. katında çıkan yangında 2 yaşındaki Yakup hayatını kaybetmiş, annesi Ayşegül(26) ve kardeşleri Yusuf Mehmet(6) ile seher Naz(4) yaralanmıştı.

Eşini ve 2 çocuğunu alevlerin içinden çekip kurtaran baba Soner İlişen'in evi önünde gözyaşları Sakarya'yı yasa boğmuştu.

İLK TESPİT: YAKICI MADDE

Hendek Cumhuriyet Savcısı, Hendek Polisi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi görevlileri yangın sonrası faicanın yaşandığı evde incelemelerde bulundu.

Yangınla ilgili yapılan ilk tespitlere göre bir rapor hazırlandı. Alınan bilgiye ilk belirlemelere göre, yangının odada yer yatağı üzerinde oyun oynayan çocukların yakıcı bir maddeyle oynadıkları sırada çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Kesin sonucun, incelemelerin sonunda belli olacağı kaydedildi.

ANNE VE ÇOCUKLARI TEDAVİ ALTINDA

Yangında yaralanan anne ve 2 çocuğu ise ilk olarak Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi(SAÜEAH)'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan 3 kişi Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanık ünitesine sevk edildi. Hendek Belediyesi ve Sakaryalı yetkilileri, tedavisi süren anne ve çocuklarıyla yakından ilgileniyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sakarya Yenihaber

17 Şub 2020 - 11:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.