Yüce'den Teleferik açıklaması: "Firmadan rica ettik"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce mecliste Sapanca'daki teleferik projesiyle ilgili konuştu. Yüce,"Firmadan rica ettik, hukuki karar çıkana kadar çalışma durdu. Bu konuyu sayın valimizle görüşeceğiz" dedi

sakaryayenihaber.com

Mustafa KAYA'nın haberi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, bugün gerçekleşen Büyükşehir Meclisi'nde Sapanca'daki "teleferik" projesiyle ilgili konuştu.

CHP'li Meclis üyesi Şaban Koludra'nın "Proje ne durumda?" sorusu üzerine konuşan Yüce, çalışmaların durduğunu ve konuyla ilgili Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir'le görüşeceklerini söyledi.

Yüklenici firmaya ricada bulunduklarını ifade eden Başkan Yüce,"Teleferik konusunun yeniden ele alınması için çalışma yürütüyoruz. Birazdan sayın valimiz belediyeye gelecek, telerik konusunda hem teleferiği yapan firma ile avukatlar çalışıyor. Biz teleferiği yapacak olan firmadan çalışmaları durdurmasını talep ettik. Hukuki karar çıkana kadar" diye konuştu. Konuyla ilgili alınacak net kararın, Vali Nayir'le yapılacak görüşmeden sonra alınacağı belirtildi.

Sakarya Yenihaber

09 Ara 2019 - 15:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Serap Özdenkaya - Sayın büyükşehir belediye başkanım;

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Aralık 15:50
01

Hikmet Tansı - Teleferik meleferik palavra işler bunlar asıl mesele o güzelim dağı yemek yutmak , açlık ne kötü bir şey , nefes borunuzu kesip intahar etmek istiyorsaniz kendi evinizin önüne yapin telefiriğinizi, kendi yeşilliginizi kendi dağınizi mahvedin kaldiysa tabi Sakaryada .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Aralık 15:50