AKARYAKIT VE KALORİFER YAKITI SATIN ALINACAKTIR

SAKARYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü Ve Bağlı Sağlık Tesisleri 2023-2024 Yılı 12 Ay Süreli...

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri

SAKARYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü Ve Bağlı Sağlık Tesisleri 2023-2024 Yılı 12 Ay Süreli Motorin (Jeneratör Ve Isınma Amaçlı) Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN

:

2023/1093454

 

1-İdarenin

a) Adı

:

SAKARYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

b) Adresi

:

Resmi Daireler Kampüsü C Blok 54290 CAMİLİ ADAPAZARI/SAKARYA

c) Telefon ve faks numarası

:

2642513550 - 2642513454

ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası

:

https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı

:

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü Ve Bağlı Sağlık Tesisleri 2023-2024 Yılı 12 Ay Süreli Motorin (Jeneratör Ve Isınma Amaçlı) Alımı

b) Niteliği, türü ve miktarı

:

100.400 Litre Motorin (Jeneratör ve Isınma Amaçlı) Mal Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

c) Yapılacağı/teslim edileceği yer

:

İl Sağlık Müdürlüğümüz (İl Sağlık Müdürlüğü, bağlı sağlık evleri, Aile Sağlığı Merkezleri, Toplum Sağlığı Merkezleri, İlçe Sağlık Müdürlükleri, 112 Acil Sağlık İstasyonları hizmet binaları) ve SEAH, Yenikent D.H, Sadıka Sabancı D.H, Hendek D.H, Karasu D.H, Geyve D.H, Akyazı D.H, ADSH, Pamukova İlçe D.H, Ferizli İlçe D.H, Kaynarca Şehit Gökhan Ayder İlçe D.H, Sapanca İlçe D.H, Kocaali İlçe D.H, Taraklı İlçe Devlet Hastanesi, Serdivan D.H.

ç) Süresi/teslim tarihi

:

Sözleşme imzalandıktan sonra ihtiyaca binaen sipariş mektubunun yükleniciye ulaşmasından itibaren 5 iş günü içerisinde mesai saatlerinde (08:00-17:00) teslim edilecektir. (Sipariş mektubunda, siparişin acil olduğunun belirtilmesi durumunda Yüklenici idarenin ihtiyacı olan yakıtı en geç 24 saat içinde tedarik etmek zorundadır.)

d) İşe başlama tarihi

:

Sözleşme imzalanırken belirtilecektir.


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati

:

16.11.2023 - 14:00

b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres)

:

SAKARYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ - MERKEZİ SATINALMA BİRİMİ


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

a) İstekli bir Akaryakıt ve Dağıtım Pazarlama Kuruluşu ise Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından verilmiş ve iş bitim tarihine kadar geçerliliği olan Teklif sahibinin Akaryakıt ve Dağıtım Pazarlama Kuruluşu olduğunu gösteren belgeyi teklif dosyasında sunmaları gerekmektedir.
b)İstekli bir Akaryakıt ve Dağıtım Pazarlama Kuruluşunun bayisi ise; teklif sahibinin bayisi olduğu kuruluştan verilmiş ve iş bitim tarihine kadar geçerliliği olan Akaryakıt ve Dağıtım Pazarlama Kuruluşunun bayisi olduğuna dair Bayilik yazısı ve bayilik sözleşmesini teklif dosyasında sunmaları gerekmektedir.
c) İstekliye Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan Bayilik yapmak üzere verilmiş ve iş bitim tarihine kadar geçerliliği olan İstasyonlu Bayilik Belgesini teklif dosyasında sunmaları gerekmektedir.
7.1.ı.d) Akaryakıt alımı işinde ihtiyacın sağlık tesislerinde hizmet aksamasına mahal verilmemesi amacı ile telafisi güç gecikmelere sebebiyet verilmemesi için yalnızca; Sakarya, Düzce, Bolu, Bilecik, Bursa, Kocaeli ve İstanbul (Anadolu Yakası) İl sınırları içerisinde Akaryakıt Satış İstasyonu bulunduğunu gösteren GSM (Gayri Sıhhi Müessese) Ruhsatı olduğuna dair belgenin teklif dosyasında sunulması gerekmektedir. (Sayılan iller, Sakarya iline il sınırı bulunan yakın iller olarak belirlenmiştir.) Bu sayılan illerde en az 1 (bir) akaryakıt istasyonu bulunması gerekmektedir.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

 

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 150 (YüzElli) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:

Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

 

#ilangovtr

Basın No ILN01917072

26 Eki 2023 - 00:00 - Resmi İlanlar

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.