Romanların tepkisi moralleri bozdu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kadın Çiftçi Eğitimi sertifika törenine katılmak üzere ilimize gelerek, Elmas Otel’deki programa katıldılar.

Programın başlamasına dakikalar kala ise otelin kapısında kalabalık bir grup dikkatleri üzerine çekti.

Kentsel Dönüşüm’de mağdur olduklarını dile getiren Yeni Mahalle sakinleri Bakan Fatma Şahin’le görüşmek için saatlerce otelin önünde bekledi.

Bakanı karşılamak üzere kapıda hazır bulunan protokol üyelerinin yaşadığı şaşkınlık gözlerden kaçmadı.

Olayın ne olduğunu ilk etapta anlayamayan protokol üyeleri olayı emniyet güçlerinin verdiği bilgiler doğrultusunda öğrendi.

Kalabalık grup Vali Mustafa Büyük’ün de dikkatini çekti. Vatandaşların taleplerinin ne olduğunu öğrenmek isteyen Büyük’ü İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş bizzat bilgilendirdi.

Vali Büyük’ün, Aktaş’ı dikkatle dinlemesi gözlerden kaçmadı. Olayı sadece dinleyip de bırakmayan Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanına giderek, olayla taleplerin dinlenilmesi gerektiğini de söylemeyi ihmal etmedi.

Kalabalık grubun taleplerini merak eden AKP Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise Başkan Toçoğlu tarafından bilgilendirildi.

Yaşanan bu olayda dikkat çeken diğer bir nokta ise, yüzleri düşen protokol üyeleri oldu.

Protokol üyelerinden bazı isimler, bakanın gelmesine dakikalar kala böyle bir olay yaşanmasından dolayı rahatsız oldular.

#

10 Eyl 2013 - 10:58 - Perde Arkası


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.