Hem atmosfer hem gol var

Atatürk Stadı’nda muhteşem bir atmosfer vardı. Görsellik mükemmeldi. Taraftarlar maça ilgi gösterip gelmişler. Rakip Niğde’nin etkilenmemesi mümkün değil. Maça hızlı başlayan Sakaryaspor oyun başında Alper’in ortasında Berk İsmail’in golü atmasıyla stat sevince boğuldu.

Geçen dakikalarda Sakaryaspor’un hızı kesildi adeta. Rakip takım golün şokunu çabuk atlatıp zaman zaman Sakaryaspor kalesine geldi. Zamanlamaları iyi yapan kaleci Oğuz rakip atakları kesmesini bildi. Gollere izin vermedi. Abdülaziz’in zaman zaman sağ kanattan ortalar yaptığını gördük ama Sakaryaspor için güvence olacak ikinci gol bir türlü atılamadı.

Rakibin oyun düzeni bir türlü bozulmadı. Sahada Sakaryaspor’un avantajları eşitlenmiş gibi oldu. Böyle olunca da bir ikinci gol şansı ileriki dakikalara sarktı. İlk yarı sonunda soyunma odasına moralli giren Sakaryaspor oldu.

İkinci yarı başladığında denk kuvvetler mücadelesi şeklinde oyuna devam edildi. İki takımda kontra ataklarla hücum ederek gol yapma yarışına girdiler. Serkan Odabaşoğlu’nun 18’eyakın yerlerden arkadaşlarına gollük paslar atma çabaları vardı. Serkan iyi paslar atmaya çalıştı ama şut çekmeyi bir türlü düşünmedi.

Rakibin en azından bir gol bulup beraberliği düşünmesi Sakaryaspor’un da üç puan garantisi için bir ikinci golü atması çok oyuna başka heyecanlar getirecekti. Ama bir türlü olmadı. Onur’un karşı karşıya pozisyonundaki golü kaçırması yine zor seyirleri devam ettirdi.

Oyunun son 15 dakikasından sonra Sakaryaspor’un girdiği gol pozisyonlarından faydalalaması tansiyonları da yükseltti. Takımımızda şut eksikliğinin olduğu da görüldü. Rakip Niğde oyun disiplininden kopmadı. Taraftarlarımız da ya bir gol yersek korkusunu yaşadılar. Yine de zor da olsa rakiplerinde puan kayıpları var. Karlı hafta diyelim., Artık önümüzdeki maça hazırlanalım.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mustafa Erkaya - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce Sakarya'daki en başarılı belediye hangisi?
Tüm anketler