Hendek'e ihanet ve saygısızlık

Geçtiğimiz hafta Hendek Belediye Meclis toplantısı sonrası Başkan Turgut Babaoğlu’na Süleyman Seba Spor Kompleksi projesi neden durdu diye soru yöneltildi. Soruya yanıt olarak Babaoğlu ise Projesinin eski Belediye Başkanı tarafından şikayet edildiğini ve farklı amaçlar üzerinden projenin iptali için girişimlerde bulunmasından dolayı durduğunu dile getirdi.

Biz bu filmi daha önce çok seyrettik. Hafızaları tazeleyin. Hendek Fen Lisesi istediğinde ve büyük mesafe kat edildiğinde bunun yerine cezaevi gelmişti. Bunu kim yaptı? Fen Lisesinin önünü kim kesti?

Bu ara gazetecileri telefon yağmuruna tutup Turgut Babaoğlu’na akla izana gelmeyecek ithamlarda bulunup, gazetecilerin aklını karıştırmaya çalışan Ali İnci ne yapmak istiyor sizce?

Ben yaparsam olur, ben yapınca olur, en iyisini ben bilirim diyen Ali İnci, Hendek’i artık tapulu malı gibi görmekten vazgeçsin.

Kendi hayrına değilse, Hendek’in hayrına olmayacak şeylere kafa takan, günün 5-6 saatini Babaoğlu’na ayıran İnci’yi nedir bu kadar hırslandıran!

İnci’ye tavsiyemdir. Babaoğlu senle ilgili sorulan sorulara cevap verirken, sen tüm gününü takiye için ayırıyorsun. Yalan yanlış beyanlarla Babaoğlu’na iftiralar atıyorsun.

Babaoğlu seni muhatap almıyor. Babaoğlu sana cevap vermiyor. Başkan Babaoğlu senin abudik gubidik işlerine alet olmuyor. “Algı” ve “Sessizliğini bozdu” gibi eski kalıp sözlerle yorma kendini. Hendek’te geçmişte neler yaptığını herkes biliyor. Babaoğlu konuşmaya başlarsa onun susması için dua edecek duruma gelmeden bırak boş işleri.

Hendek’te bu zamana kadar senin yaptığın yollar, alt yapılar yapılıyor. Hendek’in kanayan yaraları bir bir çözülüyor. Kavga bitti, ayrım bitti. Oy verdin vermedin kavgası bitti. Hizmet kapma yarışı başladı. Adalet var, huzur var. Hendek’te ulaşım eylem planı yapılıyor. Hendek’te Afet Koordinasyon Merkezi yapılıyor. Hendek’te Nitelikli İstihdam Merkezi yapılıyor. Hendek’te Süleyman Seba Spor Kompleksi yapılıyor. Daha yapacak çok iş var.

İşte bu seni rahatsız ediyor. 16 yılda yaptığın güreş binası, TOHM binası ve Bayraktepe’den başka anlatacak bir şeyin yok. ABD’ye yaptığın geziler, Osman Baydemir’e yaptığın ziyaretleri konuşmuyoruz artık. Babaoğlu 18 aylık belediye başkanlığı döneminde 7-8 ayı salgınla geçti. Bu süreçte geliri 60-65 milyon lirayı geçmedi. 18 ayda bir yıllık bütçesini bile elde edemedi.

Ama buna rağmen güzel işler yapıyor. Bu seni rahatsız ediyor. Sayın İnci daha çok rahatsız olacaksın gibime geliyor. Rahatsız oldukça ortalığı karıştırmaya, bulandırmaya, sulandırmaya devam edeceksin.

Ticaret merkezi de yaptın. Ama bunlar artık eskide kaldı. Yaptığın her eser için, her hizmet için, taş taş üstüne koyandan Allah bin kere razı olsun.

Hendek daha güzel hizmetlerle buluşmasını tahammül edemiyorsun. Hendek’i birazcık seviyorsan Hendek halkının iradesine saygı duy, boş işlerle yorma kendini. Seninle uğraşan yok, sen kendine iş çıkarma peşindesin.

Hendek’in seçilmiş belediye başkanının projesine uygun bulmadım diyorsun ya, herkes şunu soruyor.

Her hangi bir partiden Hendek Belediye Başkan adayı olduğun andan itibaren bu işlere niçin girmiyorsun?

Her şeyi bilen adamsınız nihayetinde…

Bu arada…

Hendek Siyaset tarihine baktığımızda Hendeklinin iradesi hiç bu kadar saygısızlık ve ihanet görmemişti.

Sakın bunu unutma

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mehmet Kavis - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce Sakarya'daki en başarılı belediye hangisi?
Tüm anketler