Boş caddede 'yok artık' dedirten kaza!

Karasu'da sokağa çıkma kısıtlamaları sebebiyle boş kalan cadde üzerinde sürücüsünün kontrolünden çıkan PTT aracı, refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptıktan sonra karşı şeride geçerek durabildi.

Boş caddede 'yok artık' dedirten kaza!
Boş caddede 'yok artık' dedirten kaza!
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, Karasu ilçesi Yalı Mahallesi Ankara Caddesi Dörtyol ışıklar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara Caddesi üzerinden Karasu Kavşağı istikametine doğru seyir halinde olan sürücü ismi ve plakası henüz öğrenilemeyen PTT’ye bağlı araç, bilinmeyen bir sebepten dolayı sürücüsünün kontrolünden çıktı. Kontrolden çıkan araç refüjde bulunan aydınlatma direği ile ağaçlara çarptıktan sonra yolun karşı şeridine geçerek durabildi. Sürücünün yara almadan atlattığı ve refüjde bulunan aydınlatma direği ile ağacın devrildiği kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan, yaklaşık 20 gün önce Sakarya şehir merkezinde yine sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu bir günde boş yolda iki PTT aracının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası şaşkınlık oluşturmuştu.

İhlas Haber Ajansı

09 May 2020 - 19:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.